Husino 42, Tuzla info@lamour.ba

Usluga Cateringa

CATERING

Kada je riječ o hrani, svadbeni salon L'amour se ponosi pružanjem vrhunskih specijaliteta domaće i internacionalne kuhinje. S ponosom vam predstavljamo našu uslugu cateringa, koja će vaš poseban događaj učiniti nezaboravnim iskustvom. Bilo da planirate intimnu obiteljsku večeru ili veliko vjenčanje s više od 350 gostiju, naš catering tim će se posvetiti svakom detalju kako bi hrana bila apsolutno savršena.

Usluga cateringa - Svadbeni salon Lamour Tuzla
Usluga cateringa - Svadbeni salon Lamour Tuzla

Naša ljubazna i profesionalna ekipa osoblja ima jedan cilj - pružiti vam vrhunsku uslugu i zadovoljstvo svakim zalogajem. Naši kulinarski stručnjaci su majstori u pripremi jela od svježih, visokokvalitetnih sastojaka. Bilo da se radi o elegantnim koktelima i ukusnim predjelima ili svečanoj večeri s više slijedova, naši kuhari će stvoriti jedinstvene okuse koji će oduševiti vaše nepce. Svaka kreacija iz naše kuhinje je rezultat pažljivog planiranja i umjetničkog pristupa, kako bismo vam pružili gastronomski doživljaj koji će vas ostaviti bez daha.

Kako bismo vam osigurali potpunu prilagodljivost, naš tim cateringa će raditi s vama i uskladiti se s vašim preferencijama. Bez obzira na posebne prehrambene zahtjeve, dijete ili preferencije, naša ekipa je spremna pružiti vam personalizirano iskustvo. Vaša sreća i zadovoljstvo su nam od najveće važnosti, stoga ćemo se pobrinuti da svaki aspekt cateringa bude prilagođen upravo vama.

Nudimo Vam:

 • Slani i slatki program hrane
 • Catering na Vašoj lokaciji
 • Catering sa našim konobarima
 • Najam šatora
 • Najam suncobrana
 • Najam šank stolova i stolica
 • Najam mobilne hladnjače

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezano za naše usluge ili su Vam potrebne dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

 • +387 61 408 491     +387 63 288 176
 • info@lamour.ba     mario@lamour.ba

Dok uživate u svakom trenutku provedenom u opuštenoj atmosferi svadbenog salona L'amour, naše ljubazno osoblje će vas pažljivo posluživati i brinuti se o svakom detalju. Bez obzira jeste li okupljeni oko koktela i predjela ili uživate u svečanoj večeri s više slijedova, naša usluga cateringa će zadovoljiti i najzahtjevnije nepce. Svaki tanjur će biti ukusno aranžiran i prezentiran s elegancijom, nadmašujući sva vaša očekivanja.

Naša posvećenost kvaliteti hrane i izvrsnoj usluzi garantuje da će svaki trenutak biti nezaboravan. Svadbeni salon L'amour stoji vam na raspolaganju kako bismo osigurali da vaša posebna prigoda bude ispunjena raskošnom hranom i pažnjom prema detaljima.

Hvala vam što ste odabrali svadbeni salon L'amour, gdje će svaki zalogaj biti savršeno pripremljen. Naša strast prema kulinarstvu i iznimna usluga su tu da vam pruže nezaboravno iskustvo cateringa koje će ostati urezano u sjećanju svih prisutnih.
Image

Office Address

 • 121 King Street, Australia
 • example@gmail.com
 • (00) 2500-123-4567

Social List

2023 © L'amour Svadbeni salon
Sva prava pridržana
Designed by: